Tort Wegański Marchewkowo-Korzenny
Opis
Wegański tort marchewkowo-korzenny to idealne połączenie soczystej marchewki, pomarańczy, bakalii, aromatycznych przypraw i delikatnej słodyczy. Wykorzystując tylko roślinne składniki najwyższej jakości, stworzyliśmy tort, który zachwyci Twoje podniebienie i dostarczy prawdziwą przyjemność smakową. Przekonaj się, że tort marchewkowy może być nie tylko pysznym deserem, ale także idealnym połączeniem smaku, zdrowia i przyjemności.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, orzechy nerkowca, napój sojowo-ryżowy, marchew, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, woda filtrowana, napój kokosowy w proszku, margaryna vegan bio, syrop z agawy, cukier kokosowy, inulina z cykorii, masło kakaowe rafin., oligofruktoza, maltitol, orzechy włoskie, rodzynki, pomarańcza, napój sojowy w proszku, olej kakaowy rafin., sok z cytryny, ocet jabłkowy, budyń śmietankowy vegan bg, soda, proszek d.p., cynamon, imbir, lecytyna sojowa, ziarna wanilii, pektyna, sól morska.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.