Wegański Tort bez orzechów o smaku Truskawka-Malina
Opis
W środku delikatny biszkopt waniliowy przekładany puszystym kremem budyniowo-kokosowym, nadzienie konfi truskawkowa oraz mus malinowy, otoczka tortu krem kokosowy, dekoracja świeże owoce.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, woda źródlana/ napój sojowo-ryżowy*, pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, olej słonecznikowy/kokosowy e.v., margaryna vegan bio, syrop z agawy, truskawki, maliny, aquafaba, mielone siemię lniane*, budyń waniliowy bg, sok z cytryny/ ocet jabłkowy*, soda/proszek d.p., ekstrakt waniliowy*, agar/pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy.
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Napis z czekolady - do 3 słów (np. "Sto lat Paweł", "Zosia 6 lat", "Roczek Adusi").
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
- Data dostawy Twojego zamówienia (zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2-3 dni).
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.