Tort Wegański Snickers
Opis
Torty o wadze 1 kg będę składać się z trzech warstw biszkoptu, cztery warstwy dotyczą tortów od 1,5 kg i więcej.
W środku biszkopt czekoladowy przekładany wegańskim kremem śmietankowym, nadzienie mus orzechowy oraz warstwa wegańskiej karmeli kokosowej z prażonymi orzeszkami arachidowymi, otoczka krem czekoladowo-orzechowy, dekoracja z kremu.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, woda filtrowana, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., cukier trzcinowy nieraf.*, cukier kokosowy, pasta arachidowa, syrop z agawy, orzeszki ziemne, kakao*, aquafaba, mielone siemię lniane*, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, soda, proszek d.p., budyń waniliowy bg, agar, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.