Tort Wegański Owocowe Assorti
Opis
Torty o wadze 1 kg będę składać się z trzech warstw biszkoptu, cztery warstwy dotyczą tortów od 1,5 kg i więcej.
W środku biszkopt karmelowy przekładany pysznym wegańskim kremem śmietankowym, nadzienie krem jagodowy oraz krem truskawkowy a'la jogurtowy, świeże maliny, otoczka tortu krem kokosowy, dekoracja z kremu oraz świeże owoce.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, pasta kokosowa, orzechy nerkowca, śmietanka kokosowa, woda filtrowana, napój sojowo-ryżowy*, aquafaba*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., cukier kokosowy, cukier trzcinowy nieraf.*, margaryna vegan bio, maliny, jagody, syrop z agawy, ksylitol, mielone siemię lniane*, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, budyń waniliowy bg, soda, proszek d.p., pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.