Tort Wegański Oreo
Opis
Odkryj niezrównany smak z naszym wegańskim tortem Oreo. Wybierz tort Oreo i ciesz się jego wyjątkowym smakiem i teksturą dzięki udanemu połączeniu lekkiego kremu śmietankowego oraz warstwy rozpływającego się w ustach waniliowego ganache. To idealna propozycja dla miłośników czekoladowych i kremowych deserów. Przekonaj się, jak ciasteczka Oreo mogą przekształcić się w wyjątkowy wegański tort w naszym znakomitym wydaniu.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, woda filtrowana, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, orzechy nerkowca, napój sojowo-ryżowy*, cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, olej kokosowy rafin., inulina z cykorii, maltitol, oligofruktoza, mleko sojowe w proszku, masło kakaowe rafin., kakao, mielone siemię lniane*, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, budyń śmietankowy vegan bg, soda, proszek d.p., wanilia, lecytyna sojowa, pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu).
Ważna informacja dla alergików:
Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Nasze wyroby mogą zawierać śladowe ilości innych alergenów (orzechy, soja, gluten, sezam), dlatego przed złożeniem zamówienia np. na tort dla alergika, prosimy o uważne dopytywanie możliwości wystąpienia alergenów w wyrobie. W przeciwnym razie nie ponosimy odpowiedzialności za możliwe powstałe sytuacje.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące składników naszych tortów lub potrzebujesz szczegółowych informacji o możliwych alergenach, prosimy o kontakt z naszym zespołem. Z chęcią udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.
Uwaga! Mogą Państwo zgłosić swoje preferencje np. co do sposobu umieszczenia napisu na torcie, lecz zostawiamy za sobą prawo udekorowania tortu zgodnie z naszą wizją cukierniczo-artystyczną, według możliwości technicznych produktu, a także kwestii organizacyjnych.