Tort Wegański Oreo
Opis
Torty o wadze 1 kg będę składać się z trzech warstw biszkoptu, cztery warstwy dotyczą tortów od 1,5 kg i więcej.
W środku biszkopt mocno czekoladowy przekładany pysznym kremem orzechowo-kokosowym, warstwa ganache waniliowy, otoczka tortu krem kokosowy, dekoracja z kremu.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, woda filtrowana, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, orzechy nerkowca, napój sojowo-ryżowy*, cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, olej kokosowy rafin., inulina z cykorii, maltitol, glukoza atom., mleko sojowe w proszku, masło kakaowe rafin., kakao, mielone siemię lniane*, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, budyń waniliowy bg, soda, proszek d.p., wanilia, lecytyna sojowa, pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu).
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.