Tort Wegański o smaku Porzeczka - Czekolada
Opis
Rozkoszuj się wyjątkowym smakiem tortu wegańskiego o połączeniu porzeczki i czekolady! Nasz wegański tort Porzeczka-Czekolada to prawdziwa uczta dla smakoszy, którzy poszukują alternatywnych, roślinnych smaków. W każdym kęsie poczujesz harmonię słodkiego i lekko kwaskowatego smaku porzeczki, puszystego śmietankowego kremu na bazie roślinnych składników, doskonale zbalansowaną z głębią i intensywnością czekolady.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., woda filtrowana, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, porzeczki czarne, maltitol, oligofruktoza, mielone siemię lniane*, kakao*, cukier panela, budyń śmietankowy bg, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, soda, proszek d.p., pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.