Tort Wegański Porzeczka - Czekolada
Opis
Rozkoszuj się wyjątkowym smakiem tortu wegańskiego o połączeniu porzeczki i czekolady! Nasz wegański tort Porzeczka-Czekolada to prawdziwa uczta dla smakoszy, którzy poszukują alternatywnych, roślinnych smaków. W każdym kęsie poczujesz harmonię słodkiego i lekko kwaskowatego smaku porzeczki, puszystego śmietankowego kremu na bazie roślinnych składników, doskonale zbalansowaną z głębią i intensywnością czekolady.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., woda filtrowana, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, porzeczki czarne, maltitol, oligofruktoza, mielone siemię lniane*, kakao*, cukier panela, budyń śmietankowy bg, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, soda, proszek d.p., pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Ważna informacja dla alergików:
Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Nasze wyroby mogą zawierać śladowe ilości innych alergenów (orzechy, soja, gluten, sezam), dlatego przed złożeniem zamówienia np. na tort dla alergika, prosimy o uważne dopytywanie możliwości wystąpienia alergenów w wyrobie. W przeciwnym razie nie ponosimy odpowiedzialności za możliwe powstałe sytuacje.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące składników naszych tortów lub potrzebujesz szczegółowych informacji o możliwych alergenach, prosimy o kontakt z naszym zespołem. Z chęcią udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.
Uwaga! Mogą Państwo zgłosić swoje preferencje np. co do sposobu umieszczenia napisu na torcie, lecz zostawiamy za sobą prawo udekorowania tortu zgodnie z naszą wizją cukierniczo-artystyczną, według możliwości technicznych produktu, a także kwestii organizacyjnych.