Tort Wegański o smaku Jagoda-Karmel
Opis
Torty o wadze 1 kg będę składać się z trzech warstw biszkoptu, cztery warstwy dotyczą tortów od 1,5 kg i więcej.
W środku biszkopt karmelowy przekładany pysznym kremem orzechowo-karmelowym, nadzienie krem jagodowy oraz wegańska karmel kokosowa, otoczka tortu krem jagodowy, dekoracja świeże owoce.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., woda filtrowana, cukier trzcinowy nieraf., cukier kokosowy*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, jagody, napój kokosowy bio w proszku, mielone siemię lniane*, budyń waniliowy bg, ocet jabłkowy*, sok z cytryny, soda, proszek d.p., pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu)
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
1. W przypadku opcji BC zamiennik: ksylitol, zamiast cukru kokosowego w standardzie.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.