Tort Wegański o smaku Czekolada-Wiśnia
Opis
W środku delikatny biszkopt czekoladowy nasączony syropem wiśniowym, przekładany puszystym kremem budyniowo-czekoladowym, nadzienie wiśniowe kompote, otoczka tortu krem czekoladowo-orzechowy.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, woda źródlana/ napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy/kokosowy e.v., cukier trzcinowy nieraf.*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, wiśnie, aquafaba*, mielone siemię lniane*, budyń waniliowy bg, kakao*, sok z cytryny/ ocet jabłkowy*, soda/proszek d.p., agar/pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy.
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Napis z czekolady - do 3 słów (np. "Sto lat Paweł", "Zosia 6 lat", "Roczek Adusi").
Torty o wadze 1 kg różnią się w przekroju od przedstawionych zdjęć produktu w sklepie online - czyli są pomniejszone o jedną warstwę i składają się z dwóch biszkoptów.
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
1. W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
2. Data dostawy Twojego zamówienia (zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2-3 dni).
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.