Tort Wegański o smaku Czekolada-Wiśnia
Opis
Wegański tort Czekolada-Wiśnia to połączenie intensywnego smaku czekolady i słodko-kwaśnej świeżości wiśni, które oczarują Twoje podniebienie.
Tort czekoladowo-wiśniowy składa się z delikatnego czekoladowego biszkoptu, przełożonego wyrazistym kremem czekoladowym, pomiędzy warstwami kremu znajdują się kawałki soczystych wiśni, dodające tortowi świeżości i słodkiego posmaku. To połączenie czekolady i wiśni tworzy niezwykle harmonijną i zmysłową kombinację smakową. Każdy kęs będzie pełen soczystych wiśni i intensywnego smaku czekolady.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, woda filtrowana, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., cukier trzcinowy nieraf.*, wiśnie, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, ksylitol, mielone siemię lniane*, oligofruktoza, budyń śmietankowy vegan bg, kakao*, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, skrobia kukurydziana bio, soda, proszek d.p., pektyna, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.