Tort Owocowy Truskawka-Czekolada-Malina VEGAN
Opis
Torty o wadze 1 kg będę składać się z trzech warstw biszkoptu, cztery warstwy dotyczą tortów od 1,5 kg i więcej.
W środku delikatny biszkopt czekoladowy przekładany pysznym wegańskim kremem śmietankowym, nadzienie ganache truskawkowy oraz konfitura malinowa, otoczka tortu krem orzechowy barwiony naturalnym barwnikiem, dekoracja z kremu.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., woda filtrowana, cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, puree malina, puree truskawka, oligofruktoza, cukier panela, masło kakaowe rafin., olej kokosowy rafin., inulina z cykorii, maltitol, kakao*, mielone siemię lniane*, budyń waniliowy bg, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, soda, proszek d.p., pektyna, lecytyna sojowa, proszek z buraka bio, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.