Tort Wegański Czekolada-Karmel
Opis
Tort czekoladowy
Wegański tort Czekolada-Karmel to harmonijne połączenie lekkiego karmelowego biszkoptu, wyrazistego czekoladowego kremu i słodkiego karmelu kokoswego, które rozpływa się w ustach. Do dekoracji tortu czekolada-karmel użyliśmy delikatnej polewy czekoladowej i karmelowych kuleczek z popcornu, które nadają mu nie tylko estetycznego wyglądu, ale także dodatkowej warstwy smakowej.
Wegański tort czekoladowo-karmelowy to idealny wybór dla miłośników czekoladowych i karmelowych deserów, którzy pragną cieszyć się smakiem, jednocześnie przestrzegając diety roślinnej. Jest to doskonały deser na różne okazje, od urodzin i imprez po romantyczne kolacje.
Personalizowany tort na zamówienie z cukierni w Warszawie. Udostępniamy Klientom naszej cukierni wiele opcji personalizacji zamówionego tortu czekoladowego. Do wyboru są różne toppery, idealnie nadające się na okazje takie jak urodziny, rocznice związku czy chrzciny. Mamy także możliwość wykonania cyfry lub imienia z czekolady. Ciasto może być też pozbawione cukru, glutenu, soi (jednego albo wszystkich tych składników,
zależnie od potrzeb konkretnej osoby). Zamiast nich użyte zostaną zamienniki, przykładowo mąka ryżowa, ksylitol, mleczko kokosowe. Nasz wypiek jest całkowicie wegański, dzięki czemu nadaje się dla każdego, kto ze względów osobistych bądź zdrowotnych zrezygnował ze spożywania produktów odzwierzęcych.
Tort czekoladowy: Warszawa
Zamówiony u nas tort czekoladowy może zostać dostarczony przez
kuriera na terenie całej Warszawy lub jej okolic (w odległości
maksymalnie 20 kilometrów od miasta) za dodatkową opłatą. Gwarantujemy
terminowy
przyjazd, jednak nie mamy możliwości zapewnienia dostawy na konkretną godzinę.
Dokładamy starań, by szybko odpowiadać na wszystkie wiadomości oraz zapewnić
Klientom najszybsze możliwe terminy realizacji zamówień. Pracujemy wyłącznie
na wysokiej jakości składnikach. Zachęcamy osoby z Warszawy i
bliskich okolic miasta do wybrania naszego wegańskiego tortu
czekoladowego
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., woda filtrowana, cukier trzcinowy nieraf., cukier kokosowy, napój kokosowy w proszku bio, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, mielone siemię lniane*, budyń śmietankowy vegan bg, ocet jabłkowy*, sok z cytryny, soda, proszek d.p., sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu)
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.
Zobacz także: tort na 18 urodziny