Tort Wegański Czekolada-Karmel
Opis
Wegański tort Czekolada-Karmel to harmonijne połączenie lekkiego karmelowego biszkoptu, wyrazistego czekoladowego kremu i słodkiego karmelu kokoswego, które rozpływa się w ustach. Do dekoracji tortu czekolada-karmel użyliśmy delikatnej polewy czekoladowej i karmelowych kuleczek z popcornu, które nadają mu nie tylko estetycznego wyglądu, ale także dodatkowej warstwy smakowej.
Wegański tort czekoladowo-karmelowy to idealny wybór dla miłośników czekoladowych i karmelowych deserów, którzy pragną cieszyć się smakiem, jednocześnie przestrzegając diety roślinnej. Jest to doskonały deser na różne okazje, od urodzin i imprez po romantyczne kolacje.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., woda filtrowana, cukier trzcinowy nieraf., cukier kokosowy, napój kokosowy w proszku bio, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, mielone siemię lniane*, budyń śmietankowy vegan bg, ocet jabłkowy*, sok z cytryny, soda, proszek d.p., sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu)
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.