Tort Wegański o smaku Mango-Marakuja
Opis
Odkryj egzotyczne smaki z tortem wegańskim o smaku Mango-Marakuja. To połączenie mango i marakuji tworzy prawdziwie tropikalną eksplozję smaków, jednocześnie jest doskonale zbalansowany pod względem słodyczy i kwaskowatości. Wegański tort Mango-marakuja składa się z delikatnego jasnego biszkoptu, lekkiego kremu śmietankowego na bazie roślinnych składników, owocowego kremu mango oraz rozpływającego się w ustach ganache mango-marakuja, otoczony subtelną dekoracją z kremu.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, woda filtrowana, mielone siemię lniane*, puree mango, puree marakuja, oligofruktoza, masło kakaowe rafin., olej kokosowy rafin., inulina z cykorii, maltitol, budyń śmietankowy vegan bg, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, soda, proszek d.p., ekstrakt waniliowy, pektyna, lecytyna sojowa, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.