Tort Wegański o smaku Mango-Marakuja (bez glutenu)
Opis
Torty o wadze 1 kg będę składać się z trzech warstw biszkoptu, cztery warstwy dotyczą tortów od 1,5 kg i więcej.
W środku bezglutenowy biszkopt waniliowy przekładany pysznym wegańskim kremem śmietankowym, nadzienie krem mango oraz ganache mango-marakuja, otoczka tortu delikatny krem kokosowy, dekoracja z kremu.
Skład: mąka ryżowa, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba, margaryna vegan bio, syrop z agawy, woda filtrowana, mielone siemię lniane, puree mango, puree marakuja, oligofruktoza, masło kakaowe rafin., olej kokosowy rafin., inulina z cykorii, maltitol, budyń waniliowy bg, sok z cytryny, ocet jabłkowy, soda, ekstrakt waniliowy*, pektyna, lecytyna sojowa, sól morska.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.