Wegańskie Ciasto Tiramisu
Opis
W środku biszkopt czekoladowy nasączony świeżo parzoną kawą, przekładany pysznym kremem orzechowo-kawowym, otoczka krem orzechowy, dekoracja z kremu.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, woda filtrowana, napój sojowo-ryżowy*, mleczko kokosowe, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, sok z cytryny, ocet jabłkowy, kakao*, mielone siemię lniane*, kawa mielona, soda, proszek d.p., sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Opcja BS (bez soi) - mleczko kokosowe.
Prosimy o pozostawienie informacji w polu UWAGI:
- W przypadku opcji BC – jaki zamiennik cukru wybierasz: ksylitol lub cukier kokosowy.
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.