Sernik Wegański Kokosowo-czekoladowy z warstwą porzeczkową (Bez glutenu, Bez cukru, Bez orzechów)
Opis
Sernik Kokosowo-Czekoladowy z warstwą porzeczkową (bez glutenu, bez cukru, bez orzechów)
Skład: mleczko kokosowe, słonecznik, pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, daktyle, czekolada gorzka 62% (miazga kakaowa, maltitol, tłuszcz kakaowy, kakao o obniż. zawartości tłuszczu, lecytyna z soi, aromat waniliowy), syrop z agawy, kakao bg, porzeczka liofilizowana, olej kokosowy, sól morska.
Ważna informacja dla alergików:
Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Nasze wyroby mogą zawierać śladowe ilości innych alergenów (orzechy, soja, gluten, sezam), dlatego przed złożeniem zamówienia np. na tort dla alergika, prosimy o uważne dopytywanie możliwości wystąpienia alergenów w wyrobie. W przeciwnym razie nie ponosimy odpowiedzialności za możliwe powstałe sytuacje.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące składników naszych tortów lub potrzebujesz szczegółowych informacji o możliwych alergenach, prosimy o kontakt z naszym zespołem. Z chęcią udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.