Mango-Marakuja
Opis
W środku biszkopt waniliowy przekładany pysznym wegańskim kremem śmietankowym, nadzienie krem mango oraz ganache mango-marakuja, dekoracja z kremu/owoców.
Skład: mąka orkiszowa*, orzechy nerkowca, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy*, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, aquafaba*, margaryna vegan bio, syrop z agawy, woda filtrowana, mielone siemię lniane*, puree mango, puree marakuja, oligofruktoza, masło kakaowe rafin., olej kokosowy rafin., inulina z cykorii, maltitol, budyń śmietankowy bg, sok z cytryny, ocet jabłkowy, soda, proszek d.p., ekstrakt waniliowy*, pektyna, lecytyna sojowa, sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol, cukier kokosowy (do biszkoptu i kremu).
Produkcja Vegan Cake to wegańskie słodkości na zamówienie, odpowiednie dla osób dbających o swoje zdrowie oraz tych, którzy zdecydowali się ograniczyć m.in. ilość glutenu i cukru w żywności. Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, ponieważ pracujemy na różnych rodzajach mąk. Dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.