Ciasto Wegańskie Marchewkowo-Korzenne
Opis
Ciasto Marchewkowo-Korzenne z bakaliami, nutą pomarańczy, kremem śmietankowym, karmelem wegańskim oraz ganache waniliowym.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, orzechy nerkowca, napój sojowo-ryżowy, marchew, olej słonecznikowy, olej kokosowy e.v., cukier trzcinowy nieraf.*, woda filtrowana, napój kokosowy w proszku, margaryna vegan bio, syrop z agawy, cukier kokosowy, inulina z cykorii, masło kakaowe rafin., oligofruktoza, maltitol, orzechy włoskie, rodzynki, pomarańcza, napój sojowy w proszku, olej kakaowy rafin., sok z cytryny, ocet jabłkowy, budyń śmietankowy vegan bg, soda, proszek d.p., cynamon, imbir, lecytyna sojowa, ziarna wanilii, pektyna, sól morska.
Ważna informacja dla alergików:
Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Nasze wyroby mogą zawierać śladowe ilości innych alergenów (orzechy, soja, gluten, sezam), dlatego przed złożeniem zamówienia np. na tort dla alergika, prosimy o uważne dopytywanie możliwości wystąpienia alergenów w wyrobie. W przeciwnym razie nie ponosimy odpowiedzialności za możliwe powstałe sytuacje.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące składników naszych tortów lub potrzebujesz szczegółowych informacji o możliwych alergenach, prosimy o kontakt z naszym zespołem. Z chęcią udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.