Wegańskie Ciasto Bezorzechowe
Opis
Wegańskie ciasto bezorzechowe zostało starannie stworzone, aby zapewnić nie tylko wyśmienity smak, ale także bezpieczeństwo dla wszystkich, którzy unikają orzechów z różnych powodów. Wykorzystujemy najwyższej jakości roślinne składniki, aby stworzyć miękki i aromatyczny wypiek, który zachwyci Twoje podniebienie. Nie rezygnuj z ulubionego smaku tylko ze względu na ograniczenia dietetyczne - zamów nasze wegańskie ciasto bezorzechowe i ciesz się smakiem bez kompromisów!
Porzeczka-Czekolada
W środku delikatny biszkopt czekoladowy przekładany lekkim kremem śmietankowym, nadzienie konfitura porzeczkowa, otoczka tortu krem kokosowy, dekoracja świeże owoce.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy, woda filtrowana*, olej słonecznikowy, pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, porzeczka, aquafaba*, syrop z agawy, olej kokosowy rafin., ksylitol, oligofruktoza, maltitol, kakao*, olej z pestek winogron, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, mielone siemię lniane*, budyń śmietankowy vegan, soda, proszek d.p., pektyna, lecytyna sojowa, agar, guma ksantan., sól morska.
Śmietankowy
W środku delikatny biszkopt karmelowy przekładany lekkim kremem śmietankowym, otoczka tortu krem kokosowy, dekoracja świeże owoce.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy, woda filtrowana*, olej słonecznikowy, pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, cukier kokosowy, aquafaba*, syrop z agawy, olej kokosowy rafin., olej z pestek winogron, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, mielone siemię lniane*, budyń śmietankowy vegan, soda, proszek d.p., pektyna, lecytyna sojowa, agar, guma ksantan., sól morska.
Oreo
W środku wyrazisty biszkopt czekoladowy przekładany lekkim kremem śmietankowym, warstwa ganache waniliowego, otoczka tortu krem kokosowy, dekoracja z kremu.
Skład: mąka orkiszowa*, mleczko kokosowe, napój sojowo-ryżowy, woda filtrowana*, olej słonecznikowy, pasta kokosowa, śmietanka kokosowa, cukier trzcinowy nieraf.*, cukier kokosowy, aquafaba*, syrop z agawy, olej kokosowy rafin., olej z pestek winogron, inulina z cykorii, maltitol, napój sojowy w proszku, masło kakaowe rafin., kakao, sok z cytryny, ocet jabłkowy*, mielone siemię lniane*, budyń śmietankowy vegan, soda, proszek d.p., pektyna, lecytyna sojowa, wanilia, agar, guma ksantan., sól morska.
Opcja BG (bez glutenu) – mąka ryżowa.
Opcja BC (bez cukru) – ksylitol /cukier kokosowy (do biszkoptu).
Ważna informacja dla alergików:
Nasza cukiernia nie zapewnia całkowitego wyeliminowania glutenu podczas produkcji wyrobów bezglutenowych, dlatego nasze produkty mogą być nie odpowiednie dla osób z celiakią.
Nasze wyroby mogą zawierać śladowe ilości innych alergenów (orzechy, soja, gluten, sezam), dlatego przed złożeniem zamówienia np. na tort dla alergika, prosimy o uważne dopytywanie możliwości wystąpienia alergenów w wyrobie. W przeciwnym razie nie ponosimy odpowiedzialności za możliwe powstałe sytuacje.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące składników naszych tortów lub potrzebujesz szczegółowych informacji o możliwych alergenach, prosimy o kontakt z naszym zespołem. Z chęcią udzielimy wszelkich niezbędnych informacji.
Wybierając opcję dostawy zamówienia kurierem, w celu ułatwienia dotarcia kuriera do Ciebie - zostaw w polu Uwagi (2 krok) do zamówienia pomocne wskazówki - np. nr piętra, klatka, nazwa firmy, inne.
Uwaga! Mogą Państwo zgłosić swoje preferencje np. co do sposobu umieszczenia napisu na torcie, lecz zostawiamy za sobą prawo udekorowania tortu zgodnie z naszą wizją cukierniczo-artystyczną, według możliwości technicznych produktu, a także kwestii organizacyjnych.